Diensten

N

Straat taxi

N

Uitgaansvervoer

N

Zakelijk vervoer

N

Speciale verzoeken

Straat taxi

Vervoer in de regio Ermelo nodig? U belt en wij zorgen voor een taxi. Indien wij u een taxi toezeggen dan kunt u erop rekenen dat wij ook gegarandeerd op het afgesproken tijdstip arriveren. Wij staan 24/7 voor u klaar en zorgen ervoor dat u veilig, snel en voordelig arriveert op uw gewenste locatie. Onze taxi’s zijn modern en comfortabel. 

Uitgaansvervoer

Zin om een avond te stappen en te drinken samen met uw hele vriendengroep? Of heeft u ongepland te veel gedronken en bent u op zoek naar een taxi om u veilig thuis te brengen? Dan biedt Taxi Service Gelderland het vervoer dat u zoekt: voordelig, snel en veilig. Uiteraard kunt u ook van onze diensten gebruik maken om een discotheek of festival te bezoeken, wij helpen u graag. 

Zakelijk vervoer

Tijd is kostbaar. Drukbezette zakenmensen weten daar alles van. Wij bieden u comfortabel vervoer zodat u tijdens het vervoer kunt werken, kostbare reistijd wordt op deze manier effectieve werktijd.  Mocht u speciale wensen hebben dan denken wij uiteraard graag met u mee. 

Speciale verzoeken

Wij denken en werken graag mee met u. Mocht u speciale verzoeken hebben en twijfelen of wij u hierbij kunnen helpen, neem dan gerust contact op. Bij ons is veel mogelijk door onze flexibele houding en oplossingsgerichte aanpak. 

Contact opnemen

Boek direct uw taxi of neem contact met ons op voor al uw vragen en verzoeken. Wij staan voor u klaar. U kunt telefonisch contact opnemen op 1919-4747 of op info@taxiservicegelderland.nl. Een ander mogelijkheid is om het contactformulier in te vullen via de knop hieronder. 

Contact opnemen